الاطباق مصر حكاية اكبر من لحم الحمير يا ساده - فيديوهات

الاطباق مصر حكاية اكبر من لحم الحمير يا ساده

الحكاية طلعت أكبر من لحم الحمير يا سيادنا الناس إللى بتتكلم أنهم لقوا بودرة سيراميك فى الدقيق البلدى.....خدوا دى : عصير المانجه إللي في محلات العصير 70% منه مالهوش علاقه بالمانجه أصلا ده قرع عسلى اللانشون إللى المفروض مكتوب عليها لحم بقري خالص مفهوش ريحة اللحمة أصلا دى أمعاء حيوانات مدبوحه مفروم مع بهارات وتوابل وجيلاتين وعضم فراخ وبالف هنا انواع الهامبورجر المنتشره فى السوق كوكتيل من البهارات وماده جيلاتينية بتبقى مبطنةلجلد الحيوانات بعد الذبح وبتتباع الطن منها ب 250 جنيه تقريبا الطن منها بيستخدم (بعد الغلي فى وعاء كبير مقزز في مناطق لا آدمية بإستخدام عصاية شبه المجداف للتقليب) وبيعمل حوالي 500 عبوة (1 كيلو برجربيباع بـ 10 جنيه ) وبألف هنا الحلاوة الطحينية إللي فى المحلات عليها أكسيدتيتانيوم عشان تاخد اللون بتاعها وبعضها مفهوش ريحة السمسم أصلاً عليها دقيق وفورمالين عشان تمسك نفسها اصل الدولار بقي غالى حتى لما بيرخص فى جميع الدول عندنا ثابت والسمسم غالى والزبون عاوز الارخص مش الانضف للاسف و سمك المزارع السمكية بياكل دم ومخلفات عمليات الذبح عشان يكبر بسرعه ونقول الطعم مش زى زمان ليه وفراخ المزارع من كتكوت عمره يوم لفرخه كاملة وزنها كيلو على الأقل إلى كيلو و200 جرام بياخد 19 يوم حقن هرمونات في الأكل ومياه الشرب علمٱ إن الفرخة الطبيعه عاوزه 4 شهور عشان تقرب من الحجم ده محلات الحلويات إللي بتبيع الحلويات الشرقية بالسمن البلدى والله العظيم ولابلدى ولاحاجه دى معموله بسمنة مهدرج طبعا وعليها مكسبات طعم وتمثل خطوره شديده على شرايين القلب الجبنة الرومى القديمة مش قديمة ولاحاجه هما يعني هيعتقوها عشان حضرتك تستمع ويركنها في المخزن 6 شهور؟ بيضيفو هيدروكلوريد أسيد تركيز 30 % عشرة لتر لكل طن جبنه وتتكتم فى قبو قديم معفن 24 ساعه وتطلع قديمة وطالع عينها كمان ونرجع نقول الأمراض كترت كده ليه زمن شقلب واقلب

0 تعليق

إرسال تعليق

أكتب لتعليق ...لك حرية الرأي والتعبير